Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джей Ло сама в Италия, пресъздава ваканция с Бен Афлек, а той в Ел Ей без брачна халка

отпечатай новината

25.06.2024 10:47 | Видян 740 пъти

Джей Ло сама в Италия, пресъздава ваканция с Бен Афлек, а той в Ел Ей без брачна халка

През 2021 г. „Бенифър“ накара феновете да полудеят, тъй като подхраниха носталгията по 2000-те с неочакваното си събиране – което също видя двойката да опакова багажа на PDA по време на романтично бягство в Италия през това лято.

2021 г.

Снимки от пътуването видяха разпалената двойка да се кикоти, докато 54-годишната Дженифър Лопес седеше в скута на любимия си Бен Афлек в ресторант, сгушени заедно на яхта и пламенно се галеха публично.

Но тази седмица Джей Ло изглеждаше далеч от любимото си аз преди три години, когато предприе пътуване до същото място - този път без съпруга си - дори изглеждаше, че вечеря точно в ресторанта, в който тя и той бяха заснети да стават много интимни.

Снимките показват как певицата се наслаждава на много по-малко замаяно, флиртуващо пътуване, докато беше забелязана на лодка, отправяйки се към световноизвестния ресторант Lo Scoglio в Нерано за обяд с приятели.

Звездата изглеждаше спокойна, докато яде храната си, проверяваше телефона си и разговаряше с приятели.

И изглежда, че храненето не е единствената част от маршрута, който Дженифър възпроизвежда.

Тя прекара последните няколко дни в Италия и наскоро беше забелязана да купонясва с приятели на лодка в Позитано, като зяпачи твърдяха, че изглежда „в страхотно настроение“.

В допълнение към зашеметяващата природа около себе си, майката на две деца, която споделя 16-годишните си близнаци Макс и Еме с бившия си съпруг Марк Антъни, позира за селфита от различни ъгли.

Не е известно на кого е изпращала флиртуващите си снимки, но през годините 51-годишният Бен обичаше да кара лодка с Дженифър и, запомнящо се, пресъздаде емблематична сцена от нейния музикален видеоклип на Jenny From the Block от 2002 г. на мега мега за $130 милиона яхта, докато бяха на почивка заедно в Сен Тропе за нейния 52-ри рожден ден, след като за първи път се запалиха отново.

След като станаха публични с романса си през 2021 г., Бен и Дженифър се наслаждаваха на почивка на луксозна яхта със спирки в Монако, Сен Тропе и Капри, както и в Нерано.

Бившият ARod на Дженифър също беше в Сен Тропе горе-долу по това време, празнувайки 46-ия си рожден ден на наета яхта Ocean Paradise, която има впечатляваща цена от 27 000 000 евро (31 860 810 долара) и може да побере 12 гости и още 12 души екипаж.

И все пак това не може да се сравнява с Валери на Дженифър, на цена от 110 000 000 евро (129 817 600 долара), където преди три години тя и Бен бяха видени да пресъздават възмущаващи сцени от нейния музикален видеоклип от 2002 г. Jenny from the Block.

Въпреки това, този път изглеждаше, че Дженифър просто се наслаждава на еднодневна разходка с друга лодка, вместо да остане на нея.

За разлика от снимките от 2021 г., които показаха възбудимата Джей Ло, напълно потопена в 51-годишния Бен, този път изглеждаше, че певицата се наслаждава на много повече време на престой и излежаване около кораба.

Навсякъде другаде, докато кадри отпреди три години показаха как Бен игриво я хваща за дупето, тази година я видяхме да позира за гламурни знойни снимки соло.

Изпълненото със забавление шоу дойде, след като източник каза на DailyMail.com, че Дженифър е „свършила“ с опитите си да оправи брака си с Бен.

Вътрешен човек от индустрията твърди, че поп звездата е достигнала края на разума си и вече не смята, че може да направи нещо повече, за да спаси връзката.

Източник от музикалната индустрия каза на DailyMail.com: „На Джени й писна достатъчно и тя наистина се опита, но не може да направи повече, не става по-добре, по-зле е.“

Вътрешният човек добави, че основната причина, поради която Джей Ло е напуснала съпруга си, е, че той винаги е бил „заядлив и негативен“ като Оскар Мрънкащия от „Улица Сезам“.

Освен това се казва, че Дженифър е „шокирана“ от лошата преса, която получава, което според нея не е честно.

Източникът продължи: „Ако хората можеха да видят през какво наистина е преминала, щяха да бъдат по-лесни за нея. Бен е страхотен човек, но може да бъде сприхав и тъжен.

„Мисля, че светът видя това на снимки като когато бяха на Грами миналата година; той нямаше да се усмихне. Ако видяха как е наистина, нямаше да я нападнат.

„Той верижно пуши и ругае и изглежда раздразнен през много време. Страхотен режисьор и актьор, но не се смееш много с него, разбираш ли?“

„Той обаче е прекрасен баща“, добавиха те.

Вътрешният човек също каза за Джей Ло: „Тя наистина не е свикнала с този вид лоша обратна връзка, но ще го преодолее. Тя ще марширува.

„Дженифър е много умна и силна жена и тя ще се възстанови, винаги го прави!“

Тя разчита на близки приятели, включително стилист Шон Бартън, чийто прякор е Бийзи. Друг стълб на подкрепа е вокалният треньор Стиви Маки.

Имаше много съобщения, че Бен и Дженифър са били готови да обявят развода си миналия петък, което е норма сред знаменитостите, които се разделят.

Когато източникът беше попитан за това, те казаха: „Мисля, че искаха да изчакат, докато всички деца излязат от училище и приключат с училищните планове и всичко това, преди да направят своето голямо съобщение. Те поставят децата на първо място.

А що се отнася до това как Дженифър и Бен се разбират тези дни, вътрешният човек каза, че са „сърдечни“ един с друг.

На друго място Бен отново беше забелязан без сватбения си пръстен в неделя - на фона на слухове за брачни раздори с Дженифър.

51-годишният носител на "Оскар", който наскоро сподели неудобна въздушна целувка с актрисата от "Атлас", изряза небрежна фигура в карирана риза и дънки, докато се наслаждаваше на обяд с дъщеря си Вайълет, 18, в Лос Анджелис.

Идолът на матинето изглеждаше в приповдигнато настроение, докато чакаше на маса в популярното заведение за хранене Tasty Noodle с най-голямото си дете, което споделя с бившата Дженифър Гарнър заедно с другите им деца, Фин (преди Серафина), 15, и Самуел, 12.

Бен завърши визията си с високи горнища Nike и бяла тениска, оставайки близо до Вайълет, която демонстрира уникалния си стил в бродирана жилетка и подходяща рокля.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !