Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Брад Пит вече няма контакт с децата си

отпечатай новината

10.07.2024 16:10 | Видян 759 пъти

Брад Пит вече няма контакт с децата си

Брад Пит "на практика няма контакт" с по-големите си деца според нов доклад.

Само месец след като дъщерята на 60-годишния актьор Шайло, на 18, подаде молба да се откаже от фамилното й име, източник разкри пред People, че отношенията на Пит с по-големите му деца остават обтегнати.

„Той практически няма контакт с възрастните деца. Ангажиментът му с по-малките деца е по-ограничен през последните месеци заради графика му за снимки“, споделя вътрешният човек.

Пит има общо шест деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли, на 49 г. Те споделят три биологични деца: Шайло и близнаците Вивиен и Нокс, на 15 г. Те също имат три осиновени деца, синовете Мадокс, на 22 г., и Пакс, на 20 г. както и дъщеря Захара, 19 г.

Източникът отбеляза, че споразумението за попечителство на двойката позволява права за посещение с двете непълнолетни деца.

„Анджелина е с децата през повечето време, но според тяхното споразумение той има посещения с по-малките деца“, добави вътрешният човек.

Актьорът е в Европа, където снима новия си състезателен филм F1, докато Джоли живее в Лос Анджелис с по-малките им деца.

През юни беше съобщено, че Пит е „разстроен и е наясно“, че дъщеря му Шайло е подала заявление за премахване на неговото фамилно име от собственото си на 18-ия си рожден ден.

Източник, близък до носителя на Оскар, каза, че изтриването му от живота на дъщеря му е просто още една индикация, че той е „загубил децата си“, според People.

„Той е наясно и е разстроен, че Шайло изпусна фамилното му име“, твърди източникът. „Той никога не е изпитвал повече радост, отколкото когато тя се роди. Винаги е искал дъщеря.

Трябва да се отбележи, че Пит вече беше в процес на законно осиновяване на дъщеря, която беше част от живота му в продължение на месеци, преди той и тогавашната му партньорка Анджелина да обявят, че е бременна с Шайло през януари 2006 г.

Джоли беше пътувала до Етиопия, за да осинови първата си дъщеря Захара през юли 2005 г., а Пит беше дошъл с нея по време на пътуването.

Беше съобщено, че е в процес на превръщане в осиновен баща на Захара през декември 2005 г., месец преди той и Джоли да обявят бременността й.

„Напомнянията, че е загубил децата си, разбира се, не са лесни за Брад“, продължи източникът. „Той обича децата си и му липсват. Много е тъжно.

Те добавиха, че от разстоянието между Пит и неговите шест деца „го боли“.

Те обаче отбелязаха, че „той все още е щастлив с Инес де Рамон“, сегашната му приятелка.

Друг източник, описан като близък до Пит, каза пред изданието, че звездата от „Дървото на живота“ „все още обича неимоверно всичките си деца“.

„Целият този процес беше много труден за цялото семейство“, добавиха те.

Ако молбата на Шайло бъде удовлетворена – а няма индикации, че няма да бъде – тя впоследствие ще се нарича просто „Шайло Джоли“, а не оригиналното си пълно име „Шайло Джоли-Пит“.

Хората по-рано съобщиха, че най-малката дъщеря на Пит Вивиен – която е била асистент на майка си, когато продуцира музикалната адаптация на Бродуей на The Outsiders – е посочила името си като „Вивиен Джоли“ в афиша за шоуто.

Не е ясно дали Вивиен е променила името си законно, но непълнолетната вероятно ще се нуждае или от родителско съгласие, или от смекчаващи обстоятелства, за да може да направи това, преди да навърши 18 години.

Преди това Захара се представи като „Захара Марли Джоли“, когато се присъедини към клона на Mu Pi на женската група Alpha Kappa Alpha в Spelman College в края на миналата година.

Съобщава се, че най-големите синове на Пит и Джоли, Мадокс и Пакс, не са използвали публично фамилното име на баща си от години и двамата са били открито враждебни към него.

Пит и Джоли започнаха да се срещат публично малко след като той и тогавашната му съпруга Дженифър Анистън обявиха развода си през 2005 г.

Костарите на г-н и мисис Смит останаха неженени от години, въпреки че имаха множество осиновени и биологични деца заедно, но се сгодиха през 2012 г. и най-накрая се ожениха през 2014 г.

Въпреки това, само около две години по-късно актрисата от Maleficent подаде молба за развод през 2016 г. Тя и Пит бяха обявени за законно необвързани през 2019 г.

Въпреки това, двамата A-listers са въвлечени в продължаваща битка за развод за активи и попечителство от години.

Централен въпрос изглежда е прословутата конфронтация в частния им самолет през 2016 г.

Доклад на ФБР за инцидента, публикуван през 2022 г., показва, че Джоли обвинява Пит във физическо нападение, докато летеше за Калифорния през 2016 г. Тя твърди, че той е бил в нетрезво състояние и че я е хванал за главата и я е разтърсил, а по-късно я е бутнал надолу , като част от конфронтация, за която се твърди, че е свързана с техните деца.

Джоли каза на ФБР, че Пит е казал на децата, че тя „прецаква това семейство“, и тя каза, че той е ударил четири пъти тавана на самолета.

Тя твърди, че в един момент той я залял с бира и одеяло, под което била с децата.

Източник, близък до Пит, по-късно твърди, че той никога не е удрял никое от децата, въпреки че те признават, че е пил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !