Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

MAD TV с предаване за рок, метъл и ъндърграунд култура

отпечатай новината

25.09.2009 12:00 | Видян 3070 пъти

MAD TV с предаване за рок, метъл и ъндърграунд култура

Тази неделя (27 септември) от 23:00 вечерта по MAD TV ще бъде излъчено първото издание на Firestage – предаване за рок, метъл, ъндърграунд култура и екстремни спортове.

Шоуто, продукция на Katrin Music, ще се излъчва веднъж седмично и в рамките на един час ще представя клипове и концертни материали, репортажи от интересни събития, интервюта с групи, изпълнители, артисти, промоутъри и въобще всичко свързано с българската ъндърграунд култура, която напоследък набира голяма скорост.

Екипът на Firestage иска да дадe по–голяма възможност за изява на българските артисти занимаващи се със суб-култура. Водещ на предаването е легендарният Нуфри от Panican Whyasker, който има поглед върху процесите на музикалната сцена в България вече повече от 20 години.

С Firestage MAD TV остава вярна на идеята си да представя на феновете различна и разнообразна музика, която не може да бъде видяна и чута по нито една друга българска музикална телевизия. Предаването специално е избрано след множество проучвания на музикалните предпочитания на българите и техните очаквания от една истинска музикална медия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !