Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Горещо с Божана Филипова

отпечатай новината

16.02.2008 09:00 | Видян 25650 пъти | Гласували 1

Горещо с Божана Филипова

След като най-накрая успя да заснеме митичната двойка Андреа-Кубрат Пулев заедно, Венета Райкова лично провери бременна ли е фолк певицата

Тази събота 16 февруари 2008 година специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е едно от любимите лица от ефира на Нова телевизия – Божана Филипова. За пръв път зрителите на „Горещо” ще имат възможността да разберат истината за брака и раздялата на две от най-популярните лица на Нова телевизия такава, каквато е в действителност. „Аз бях готова да бъда откровена” – признава Божана на горещия стол и разкрива много неизвестни факти от съвместния си живот с едно от лицата на „Календар” – Костадин Филипов.
Божана признава, че със съпруга си Косьо не живеят заедно от миналия февруари, но всъщност кризите в брака им започнали няколко месеца преди това – в един момент се оказало, че всеки от тях си има свой личен живот и въпреки че много се обичали, нещата някак си се променили. Божана разказва, че двамата и до момента поддържат много добри отношения и всъщност не са се разделяли със скандали и омраза – според нея, че не можеш да мразиш някого, когото си обичал и от когото си получил толкова много.
Божана разказва историята за това как Косьо й предложил да се оженят и признава, че изобщо не харесала годежния си пръстен.
Пред Венета Райкова Божана разказва как е родила дъщеричката им Елия във Велинград, вместо в София и споделя, че е имало вероятност да я загубят, ако не бил невероятният професионализъм на екипа лекари от болницата в родния град на Косьо. Бебето се родило нормално, но в осмия месец и с дихателни проблеми и се наложило спешното му транспортиране в по-добре оборудваната болница в Пазарджик. „По-голям шок не съм изживявала – убиха ме!” – споделя Божана. – „Казах си само: „Край! Взеха ми детето!” Часове след като я родих, аз не можех да я пипна!” Но сега Елия била много добре: „Говори като професор и е много магнетична.” Според Божана тези проблеми също са повлияли по някакъв начин на брака й с Костадин Филипов и са ги отдалечили емоционално. „Не можахме да запазим любовта си!” – признава чаровната водеща.
В „Горещо” Божана Филипова за пръв път коментира широко тиражирания слух, че е хваната от съпруга си в изневяра на връх Нова година в семейното им жилище.
И още – Венета Райкова успя да заснеме заедно фолк дивата Андреа и гаджето й Кубрат Пулев. И след като в студиото на „Горещо” Емилия сподели, че още една нейна колежка е бременна, Венета Райкова реши да провери лично дали това не е Андреа.

„Горещо”, събота, 16 февруари, от 22:30 часа, само по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !