Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ROBOLOCO превзема Варна!

отпечатай новината

15.10.2009 16:00 | Видян 2984 пъти

ROBOLOCO превзема Варна!

Ако сте във Варна този петък и обичате техно – минимал - хаус е задължително да вмъкнете в културно-танцувалната си програма крайна спирка легендарният клуб Комикс. На 16-ти октомври посетителите на клуба ще станат свидетели на титаничен сблъсък между  момчетата от Renesanz  - Balthazar и Jack Rock и техно тандема Ultra359 – DJ Smurf  и Miss Lidiya. Това ще е първа изява на една сцена на двата водещи техно отбора в България, a очакванията са за повече от запомнящо се изживяване!

"Първата дама" на българската електронна сцена Miss Lidiya от месец юни се наслаждава на официалната си титла – Най-добра жена диджей за Югоизточна Европа, която грабна на наградите SEEME. Дали ще я видим рамо до рамо със звезди от ранга на Adam Beyer, Umek и  Carola, или пък ще ни разцепи мозъците с  разтърсващ всяка клетка саунд в любимият си клуб Ескейп в столицата (където отскоро има своя вечер ROBOLOCO) – финната брюнетка със 100 каратова усмивка винаги е готова да извади титаничното си техно, макар и на 128 bpm. Съучастникът й Смърфа от Метрополис е все по-зает с организирането на мега ивентите Метрополис, които с всеки следващ  проект вдигат летвата все по-високо за развиващата се в правилна посока българска електронна парти индустрия.

Любимото на техно почитателите дуо Ultra359 още пази спомена за тежката артилерия от фестивала си HARD LOVE и въпреки, че официално са свалили бийтовете в минута запазената им марка си остава Техно! Техно! Техно! Партито този петък е планирано да премине под знака на безкраен  B2B между Renesanz  и Ultra359, а журито ще бъдете вие!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !