Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Цвети Разложка победи най-красивите жени

отпечатай новината

06.11.2009 09:20 | Видян 10732 пъти

Цвети Разложка победи най-красивите жени

Две години след като за първи път беше в Доминикана за да участва в „Сървайвър2” Цвети Разложка кацна отново там. „От „Сървавър 2”, ме изгониха жените премето.  Сега почти на същото място бяха отново жени и то от племето на най-големите красавици от света”, каза Цвети.

Дългите й крака, перфектна фигура и елегантно поведение й донесоха титлата „Lady topmodel” още в първата вечер от най-големия конкурс за красавици. Той се провежда в продължение на три дни и обхваща момичета, девойки и жени в различни възрастови групи. Титлата топмодел се присъжда за комбинация от красиво тяло и добре изпълнено модно шоу, а дефилетата са в бански костюми и вечерни рокли. Категорията Lady, в която се състезава Цвети Разложка, e  отредена за неомъжени дами, които обаче вече не са на възраст за мис.

През вторият ден журито наблюдава непрестанно поведението на участничките, уменията им да подберат коктейлно облекло и поведението им на подобно събитие. В този ден има и тежко интервю с журито.

През цялото време не спират и репетициите за голямата нощ, а професионалният хореограф –канадец изцедил силите им като в истински Сървайвър, оплака се Цвети. Умората и изранени от танци крака я накарали да се прибере бързо в стаята си, след последните финали, когато започнали да раздават подаръци. За първи път нямало и превод на английски, така че нашето момиче не разбрало, че всъщност това е официалната церемония по връчването на големите награди. Така госпожица Разложка се оказала в леглото си, когато официално съобщили името й като победителка и носителка на титлата „Senora Mondial”. Все пак успяла за броени минути да се върне на сцената, за да получи овациите на публиката, заедно с престижната лента, корона и огромна купа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !