Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Започва Music Idol 2

отпечатай новината

21.02.2008 15:57 | Видян 4203 пъти | Гласували 1

Започва Music Idol 2

Вторият сезон на най-успешния музикален формат в света и у нас - Music Idol – стартира в понеделник, 25 февруари, от 20.00 часа по bTV. Шоуто ще бъде излъчено в 71 епизода, като зрителите първо ще проследят най-любопитните моменти от кастингите. За разлика от миналата година Music Idol ще се излъчва всяка делнична вечер, за което bTV получи съгласие от лицензодателя Fremantlemedia за първи път в история на формата Idols.
Изпълнителните продуценти и водещи на шоуто Иван и Андрей са предвидили няколко нововъведения в тазгодишното издание. В Music Idol 2 до малките концерти, в които съдбата на кандидатите се определя изцяло от зрителите, ще бъдат допуснати 18 участници, а не 40. Зрителите ще видят и много риалити тази година, като акцентът в него ще бъде върху характерите на участниците, конкуренцията между тях, техните амбиции, силни емоции и реакции. Всичко това bTV ще показва в 30-минутни издания всеки вторник, сряда и четвъртък.
В Music Idol 2 са предвидени и много изненади. Освен на истински певчески таланти, зрителите ще се насладят и на страхотни забавни изпълнения, заснети по време на кастингите - комични ситуации, в които кандидати нападат словесно журито или го подкупват, или пък се събличат. Второто издание на Music Idol вече има и свои нови хитове, които със сигурност ще надминат по популярност миналогодишните „Кой сега до теб заспива”, „Защо няма радост” и „Шест кокошки съм заклала”. Самият Йордан Арнаудов (Данчо „Шестте кокошки”) отново се яви на кастингите, но и този път журито сметна, че той няма място сред финалистите. Сред одобрените за втората фаза в Music Idol обаче се наредиха 12-годишно момиче, 63 годишна жена, както и незряща девойка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !