Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

16 диджеи разтърсват София с класически техно звук!

отпечатай новината

24.02.2010 11:15 | Видян 3545 пъти

16 диджеи разтърсват София с класически техно звук!

След дълго затишие най-екстремната парти поредица System Error се завръща на сцената с гръм и трясък! Специалното издание ще се проведе на 06 март (събота) в столичния парти център „4 КМ“ с начален час 22:00. Организаторите от Renesanz са събрали на едно място 6 международни диджеи и 10 техни български колеги, които ще свирят в две зали едновременно.

Звездите на вечерта идват главно от страни с горещ темперамент. Световно-известният бразилец DJ Murphy ще се изправи срещу испанецът A.Professor за двубой на 4 грамофона и 2 миксера. Цветнокожият хедлайнер DJ Murphy е познат като скреч-майстор номер 1 в света и през последната година е покорил всички големи фестивали – Love Parade, Mayday, I Love Techno, Nature One, Monegros, Time Warp и др. Битката в основната зала на „4 КМ“ продължава с уникална по рода си женска схватка между Paula Cazenave (Испания) и Adriana Lopez (Колумбия), както и с българския дебют на Loop Junkies (Мексико). Във втората зала пък немецът Jason Little и мексиканецът Acid Flux ще представят своето виждане за твърд звук. От българска страна зад пулта ще се включат Balthazar, JackRock, Birben и др.

Билети за System Error ще се продават единствено вечерта на място, като цената им е 20 лв. преди полунощ и 25 лв. след това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !