Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Супербайкът на Aston Martin и Brough...

Aston Martin се обедини с друга историческа британска...

Коронясаха Lady Bulgaria 2010

отпечатай новината

01.03.2010 10:20 | Видян 5931 пъти | Гласували 1

Коронясаха Lady Bulgaria 2010

Мисис България Планет 2009 - Екатерина Пецу и телевизионната водеща Петя Велкова пристигнаха тържествено в елегантен тъмнолилав кадилак (официалният цвят на събитието) в  Гранд Хотел София  за националния конкурс Lady Bulgaria 2010, на който бяха водещи. Минути по-късно в зала София на хотела стартира и надпреварата. 12 финалистки от цялата страна се бориха за титлата в три тура. Те дефилираха в спортно елегатните облекла на Primo Emporio, роклите на Perlita и официалните тоалети на холандската марка  Enzoani. Най-труден беше втория тур, когато водещите накараха финалистките да отговарят на многобройни нестандартни въпроси. Всички момичета се справиха достойно и затрудниха журито. Все пак победителки станаха:
Дияна Стоянова - Lady Bulgaria 2010 Universe
Жана Георгиева - Lady Bulgaria 2010 World
Петя Станчева - Lady Bulgaria 2010 Millenium
Ивелина Манова - Lady Bulgaria 2010 Continental
Щастливите победителки дадоха първите си интервюта  и тържествено напуснаха хотела, отново в официалния тъмнолилав кадилак на Sofia Auto и по-късно се присъединиха към афтърпартито в тяхна чест в клуб Версай.

Собственик на марката Lady Bulgaria  е Меги Савова, а организатор на Lady Bulgaria 2010 беше Цвети Разложка – носителка на короните  „Лейди Топмодел Свят 2009” и „Сеньора Мундиал 2009”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !