Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Плеймейтка се врича с рокля за хиляди евро

отпечатай новината

16.03.2010 17:30 | Видян 14540 пъти | Гласували 1

Плеймейтка се врича с рокля за хиляди евро

Мария Цветкова напоследък денонощно разлиства списания с най-скъпите сватбени модели в Европа. Знойната плеймейтка се е увлякла по тоалетите на Ели Сааб, Захир Мурад и другите източни титани на висшата мода, с чиито рокли блестят само най-богатите булки. Мацката, която по всяка вероятност е следващата съпруга на строителния предприемач Динко Динев, се е зарекла да удари в земята конкуренцията. Тя се оглеждала за одежди, които са обсипани с кристали и полускъпоценни камъни. Не е изключено Мария да поиска и дълъг шлейф, тъй като тя ще се венчае за първи път и вероятно мечтае всичко да се случи по правилата от моминските й мечти, съобщава в. Стандарт.

Бизнесменът представи официално изгората си на традиционния прием на 3 март във фирмения бургаски хотел "Мираж". Тогава госпожицата събираше погледи със синя, силно деколтирана дрешка. Брат Динев изглеждаше по-запленен от когато и да било по новата си годеница. Неслучайно тогава всички забелязаха тузарския диамантен пръстен на ръката й. Няма съмнение, че той е бил поднесен като увертюра към предложението за женитба. Динев съвсем тенденциозно обяви жената до него като "новата госпожа". Явно е, че той е готов да похарчи толкова пари и енергия за церемонията, колкото са необходими, за да зарадват момичето му.

След като Мария Цветкова спечели титлата в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2008-а, тя дискретно подхвърли на точното място пред точните репортери, че вече е близка със строителен предприемач от международен мащаб. После, уж между другото, тя призна, че няма скрупули да излиза с женен мъж, защото любовта им щяла да преодолее всякакви битови бариери.
Мария по някое време дори спомена, че иска да се впусне в политиката.

Скандалната плеймейтка, която доста време се лееше за флиртаджийските си по-хард изживявания, сега се е превърнала в тихо и кротко нежно създание, което не отделя очи от любимия си. Според светските наблюдатели тя е готова да го дари с нов наследник.
Двамата имат еднакви представи за "долче вита", изживяват и сходни спортни страсти. Динев и Мария се състезаваха като двойка в автомобилни гонки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !