Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ана-Мария на гости на Митко Цонев

отпечатай новината

20.04.2010 15:00 | Видян 5335 пъти

Ана-Мария на гости на Митко Цонев

Фолклорната изпълнителка Ана-Мария ще бъде гост в предаването на Димитър Цонев „В неделя с…” по БНТ1 на 25 април. Изпълнителката на Diapason Records ще бъде в компанията на виртуозите от Берковската духова музика. Поводът за гостуването им е огромният интерес към техния съвместен проект –песента Джелем, джелем.
За първи път Ана-Мария и Берковската музика представиха своето уникално изпълнение на емблематичната песен по време на Коледния концерт, който се проведе в НДК в края на миналата година. Още тогава съвместният проект на фолклорната изпълнителка и инструменталната формация предизвика небивал интерес и обра овациите на многобройната публика. След концерта певицата на Diapason Records получи много предложения за участия.
„Песента е наситена с толкова много емоция и изключително въздействаща. Всеки път, когато я изпълнявам изпитвам невероятно вълнение, което е трудно да се опише с думи.”, сподели Ана-Мария. „Много се радвам, че нашия прочит на песента се харесва на публиката. Винаги е много рисковано да се прави нова версия на някоя толкова популярна песен, защото публиката е свикнала да я слуша по някакъв точно определен начин и може изобщо да не възприеме различна интерпретация.”, аргументира се талантливата изпълнителка.
За радост на многобройните почитатели на хубавата музика песента „Джелем, Джелем” в изпълнение на Ана-Мария ще влезе в бъдещ проект на Берковската духова музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !