Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Милена Славова отново на сцената

отпечатай новината

15.06.2010 14:15 | Видян 7472 пъти

Милена Славова отново на сцената

  Гранд дамата на българския рок, Милена, едва ли има нужда от представяне. Името й се е превърнало в запазена марка, а уникалният й глас няма аналог на българската рок сцена. Парчета като „Не’ам нерви”, „Ала-бала”, „Ха-ха”, „Директор на водопад”, „Робърт” продължават да звучат в ефира и да радват родните фенове.

Милена е открита от мениджъра на братя Аргирови през 1984 г. и съосновава групата
 „ Ревю ” през 1988 г.. В края на 1993 г. заминава за Англия, където живее 6 години и издава албума „ Sold ”(Продадено). След завръщането си в България се присъединява отново към група „ Ревю ”, но окончателно я напуска през 2002 г. и се отдава на самостоятелна работа.

  Днес, Милена е по-самоуверена отвсякога, дива, красива и упорита. Оставила много концерти и челни позиции в класации зад гърба си,тя не пропусна да се отблагодари на своите фенове и направи мегаконцерт през ноември миналата година,а после и в любимия клуб SLC !!!

Сега, Sofia Live Club дава възможност да чуем отново на живо всичко, което певицата има да ни покаже и да се върнем към годините „ Когато рокендролът беше млад...”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !