Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

На EXIT феста вече само с лична карта

отпечатай новината

15.06.2010 16:15 | Видян 2825 пъти

На EXIT феста вече само с лична карта

От 12-ти юни 2010 г. преминаването и пребиваването в Сърбия до 90 дни се случва само с лична карта! Край с опашките за задгранични паспорти и сложна гранична проверка, за да бъдеш на любимия си летен фестивал – EXIT.
Остава по-малко от месец до началото за 11-ти път на музикалния фестивал в сърцето на Сърбия, Нови Сад, ЕXIT фест. В 4 дни, на над 20 сцени ще можете да чуете и видите на живо над 600 музикални изпълнители от всички жанрове и националности от света. Отсядането в EXIT селището е само по себе си своеобразен мини-фест с купища хора, малки сцени, уъркшопи, масови игри и спорт, музика нон-стоп.

ЕXIT фест за втора поредна година е партньор на най-готиния фестивал в София – ParkLive. Докато се забавлявате на Парк феста ще можете да планирате своето следващо голямо лятно музикално преживяване. На парка на Летище София, където на 18, 19 и 20 юни ще се проведе 2-то издание на ParkLive Fest ще получите интересни информационни материали за EXIT феста. Хедлайнери на ParkLive са френското трио Gotan Project, Groove Armada и британската трип-хоп банда Morcheeba.

Вече загрели за летни open-air музикални събития, EXIT фест е чудесната следваща дестинация. Само 4 часа път ви делят от изпълнители като The Chemical Brothers, Faith No More, Placebo, Missy Elliot, Mika, David Guetta и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !