Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Броени дни до "NATURE ALL HIP HOP" феста в Лясковец

отпечатай новината

30.06.2010 11:00 | Видян 4057 пъти

Броени дни до

Броени дни остават до старта на единствения по рода си хип-хоп и реге фестивал в България - „NATURE – ALL Hip Hop open air” организиран от Blunt Bashment Foundation. Фестивалът се провежда за трета поредна година в близост до Лясковския манастир, област Велико Търново.  Тази година хип-хоп и реге музика ще звучат без прекъсване от 2 до 4 юли.  Сцената е построена на китна поляна, оградена от борова гора, където ще има и къмпинг зона за посетителите. Участие във фестивала ще вземат над 40 български хип-хоп и реге групи, изпълнители и диджеи, съставящи основната прогресивна част на тази сцена у нас. Част от изпълнителите  са ILLMATE – Wosh, FARS, Logo5, DJ Darkstep, и Ragga One, Zigg & Hilla и много други.

„NATURE – ALL Hip Hop open air” има изключително значение както за развитието на музикалната култура в България, така и за утвърждаването на млади и нови български изпълнители. Това все повече ни доближава до европейската и световна музикална сцена. Желанието на организаторите е да дадат старт и поле за изява на тези изпълнители и   техните кариери и да утвърдят значението на фестивала както в България, така и извън границите на страната.

От друга страна този форум привлича вниманието на обществото към въпросите за опазване на околната среда и провокира екологичното мислене и действия на почитателите му. Лозунгите на еко-феста са „Мисли в зелено, човече“ ; „Искам да ми е чисто” ; „ПрироДА” ; „Зелена трева – чиста душа” ; „Ръка за ръка за чиста природа” и други. Организаторите са предвидили и различни дейности, чрез които да представят на цялата аудитория важни факти от последните години за замърсяването на околната среда в България и по света, както и различни инициативи на екологични организации и личности за преодоляването им. Медийни партньори на инициативата са радио Сити, Програмата и списание „Vice“.

Каним всички почитатели на българската, модерна, младежка музика, навършили 18 години,  да посетят феста и да се забавляват заедно с нас. Организиран е и транспорт до мястото на фестивала: петък и събота от 14:00 - 19:30 (спирка на паметника Асеневци – конете).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !