Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бъди зелен, стани Шрек

отпечатай новината

20.07.2010 17:30 | Видян 3411 пъти

Бъди зелен, стани Шрек

Остават броени дни до 21 юли, в които феновете на анимационното чудовище могат да се преобразят като някой от героите от „Шрек завинаги" и да спечелят 7-дневна семйна почивка на море.

Участниците в конкурса трябва да разработят грим и костюм, които да пресъздадат герой от филма и да подготвят кратко видео или поредица от снимки, които да показват процеса на гримиране, маскиране и / или костюмиране и крайния резултат.

Задължително условие е всеки участник да се снима как държи надпис „Името си" в „Шрек завинаги". В сайта www.vbox7.com/shrek качените клипове се оценяват от посетителите с пряко гласуване.

Най-харесваното и творческо преобразяване ще спечели голямата награда - 7-дневна семейна почивка в 4* хотел all inclusive на морето + гориво и обяд от OMV.

За останалите участници организаторите са предвидили и други награди - 10 абонамента за NG kids и 30 менюта „Шрек" от Cinema City. Победителите ще бъдат обявени на 26.07.2010.

В последния филм за благородното чудовище, Шрек претърпява разтърсваща промяна. Тъгувайки по стария си, изпълнен с тръпка живот на чудовище, той се подлъгва да подпише договор със сладкодумния Румпелстилтскин.

Изведнъж се озовава в една изкривена версия на Далечното кралство, където се ходи на лов за чудовища, Румпелстилтскин е крал, а Шрек и Фиона никога не са се срещали. В тази кошмарна приказка Шрек трябва да спаси приятелите си, да върне нещата по местата им и да спечели отново своята истинска любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !