Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

KRAAK & SMAAK ОТНОВО ЩЕ ВЗРИВЯТ СЦЕНАТА НА SOFIA LIVE CLUB

отпечатай новината

04.10.2010 13:00 | Видян 2363 пъти

KRAAK & SMAAK ОТНОВО ЩЕ ВЗРИВЯТ СЦЕНАТА НА SOFIA LIVE CLUB

През октомври тази есен, нощният живот на София ще надмине всякакви очаквания. На 30-ти холандското трио KRAAK & SMAAK пристигат отново на българска земя, за да взривят най-добрата сцена за жива музика в България. Подкрепени от фънкарите - диджей Мартен и диджей Илко вечерта се очертава връх сред върховете.

Heineken, Ван Гог и KRAAK & SMAAK – това са трите най-важни неща, които трябва да знаете за Холандия… Така обичат да се шегуват холандците, определящи музиката си като „ електро, но фънки с приятен вкус”.

Макар, че стартира като студиен проект на най-добрите холандски продуценти, диджеи и изпълнители - Oscar de Jong, Wim Plug и Mark Kneppers, днес KRAAK & SMAAK е нарицателно за едни от най-предпочитаните диджеи и то не само в Европа. Сетовете им варират успешно и енергично между денс, фънк, брейк бийт, хаус, минимал и дръм енд бейс звученето или за кратко, както каза един от основателите пред българска публика миналата година „ Много фънки, но не само "!

Обиколили най-големите световни столици, фестивали, концерти и станали част от европейското турне на FAITHLESS - днес, култовите диджеи са отново на наша територия, за да ни запознаят с парчетата от новия си албум и зашеметят с техния „old school” професионализъм.

Билети: на предварителна продажба 10 лева, на място в деня на събитието 15 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !