Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Пловдивската рап гилдия се обединява около благородна кауза

отпечатай новината

26.10.2010 16:40 | Видян 2443 пъти

Пловдивската рап гилдия се обединява около благородна кауза

Една благородна кауза обединява на една сцена огромна част от пловдивското хип-хоп общество. Ако искате да видите на живо Ударната група (Поднулевия , Skill&Jose , Черния , Вильо) , Sunrise project (Ragga One , Zigg&Badjo , Kopie Crew , Четката&Цецо) , Deepcode , Dr. Morales , Cash Maina Records и Reknail&Slawek заповядайте на 29.10.2010. в клуб Lollipop (гр. Пловдив). Всеки един лев от входа , който е 5лв. ще бъде дарен за лечението на Жоро или по-добре вижте каква е неговата история:

Казвам се Георги Ангелов Дачев на 25години от Пловдив.Бях на 16 когато се разболях от тежка пневмония.След излекуването на пневмонията се оказа,че лечението с антибиотици се е отразило зле на бъбреците от което се е получило бъбречно заболяване което беше доказано с биопсия на бъбрека.Започнато беше лечение за доста дълго време,но без постигане на пълна ремисия.След няколко години неуспешно лечение заболяването премина в Хронична Бъбречна Недостатъчност.През Октомври 2007 започнах Хемодиализа в Клиниката по Хемодиализа-гр.Пловдив.

След 10 месеца поддържащо лечение,през Август 2008 ми беше извършена бъбречна трансплантация в Сирия от жив родствен донор-Майка.Няколко месеца след операцията се доказа бактериална инфекция в урината и в простатната жлеза.Проведени бяха няколко курса с антибиотици в продължение на година,но без ефект!Поради невъзможност за прилагане на метода в България с който е възможно излекуването на това заболяне,се насочих към Урологична Клиника в Италия,в която прилагат метод с който се инжектират няколко антибиотика директно в простатната жлеза!Метода е малко познат на повечето уролози,защото не е широко използван в лечението на това заболяване.

Прилага се в няколко държави,една от които е Италия!Професорът в Италия прилага този метод от 10 години,от тогава е подложил на лечение с метода си над 230 пациента,от които 85% са били излекувани напълно!!!Цената на лечението и необходимите изследвания за поставяне на правилната диагноза е 2600 евро.1300 евро за лечението,1300 евро за прегледа и лабораторните изследвания.Аз отдидох до Италия преди месец и заплатих 1300 евро за преглед и лабораторни изследвания с лични средства!Сега трябва да отида отново за лечението ми , за което са ми необходими още 1300 евро и допълнително средства за престоя ми там който ще бъде от 14-20 дни. Безкрайно ще съм ви благодарен ако откликнете на молбата ми. Предварително Ви Благодаря.

източник:www.359hiphop.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !