Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Пускат билети за правостоящи за концерта на Георги Черкин

отпечатай новината

25.11.2010 13:40 | Видян 2021 пъти

Пускат билети за правостоящи за концерта на Георги Черкин

Остават четири дни до концерта на Герги Черкин на 29 ноември, от 19:30 часа, в зала „България”. Поради огромния интерес към събитието, което е част от цикъла „Концертмайсторите”, организаторите от „Кантус Фирмус” ще пуснат от утре, 26 ноември, на касата на „Кантус Фирмус” в зала „България”, билети за правостоящи. Оригиналната програма на концерта предлага специални оркестрации на любими клавирни творби от Бетовен и Чайковски. Създадени специално за концерта аранжиментите провокираха любопитството на родната публика и билетите за събитието се изчерпаха седмица преди 29 ноември.

На сцената Георги Черкин ще се представи заедно с Класик ФМ М-Тел оркестър и диригента Григор Паликаров, който току що се завърна от много успешно турне в САЩ. Програмата включва: “Fur Elise” и „Лунната соната” от Л. ван Бетовен и „Годишните времена” от Чайковски (аранжименти за пиано и оркестър);

С този концерт Георги Черкин, Класик ФМ М-Тел оркестър и организаторите от „Кантус Фирмус” ще поднесат на публиката едно изключително приятно музикално преживяване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !