Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

MAD С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ЗА ЦЕНИТЕЛИ

отпечатай новината

21.12.2010 15:00 | Видян 2282 пъти

MAD С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ЗА ЦЕНИТЕЛИ

В празничната си Коледно-новогодишна програма MAD TV ще зарадва своите зрители с пълната версия на концерта на Galia, част от MAD Secret Concerts, както и със специална селекция на най-добрите изпълнения от всички концерти от същата поредица. В новогодишната нощ най-големите български звезди ще отправят своите пожелания към зрителите на телевизията, а в първия ден на новата година най-големите хитове на 2010 ще бъдат подредени в класацията MAD TOP 40!

Специално за ценителите MAD ще излъчи за първи път в българския ефир пълната версия на MAD Secret Concert with Galia! Концертът сложи началото на соловата кариера на бившата дуетна половинка на Миро в KariZma! На Бъдни вечер, петък, от 20:00 часа единствено зрителите на MAD ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на концерта, който се състоя в столичното студио “Harbour Island”! За час и половина феновете на певицата ще могат да видят изпълнения на световни хитове като „It’s Not Right But It’s OK” на Whitney Houston, “Overpowered” на Roisin Murphy, “All Around The World” на Lisa Stansfield, както и дуети с ДесиСлава, Графа, Сантра & Кристо и гръцката мега-звезда Sakis Rouvas! Зрителите на MAD ще могат да се насладят на много изпълнения от концерта, които досега не са били излъчвани в българския ефир, а малкото щастливци, които станаха свидетели на събитието и гледаха концерта на живо, ще могат да си припомнят незабравимото преживяване! MAD Secret Concert with Galia – 24 декември, петък, 20:00 часа!!!

С това обаче изненадите за всички фенове на MAD Secret Concerts не свършват! В последния ден на 2010 г. и първия ден на 2011 г. MAD ще предложи на зрителите си специална селекция с най-добрите изпълнения от всички концерти от поредицата досега в две части! Първата част ще бъде излъчена на 31 декември от 20:00 часа, а втората – на 1 януари отново в 20:00! Селекцията ще включва най-добрите изпълнения от всички пет концерта, които са проведени досега – с ДесиСлава, Графа, Анелия, Руши и Galia! The Best Of MAD Secret Concerts – първа част, 31 декември, петък, 20:00 часа; втора част, 1 януари, събота, 20:00 часа!!! 

В навечерието на новата година най-големите български звезди ще отправят своите пожелания към зрителите на телевизията в предаването MAD Night Out! Графа, Сантра, Криско, Стоян Янкулов и Елица Тодорова, Любо, Ирина Флорин и Мария Илиева са само малка част от имената на българските изпълнители, които ще пожелаят “Щастлива Нова година” на зрителите на MAD! MAD Night Out – 31 декември, петък, 21:00 часа!!!

В първия ден от новата година MAD ще подреди най-големите хитове на 2010-та в класацията MAD TOP 40! В продължение на три часа от 12:00 на обяд зрителите на музикалната телевизия ще могат да си припомнят какво са слушали през изминалата година и да разберат кои са най-излъчваните видеоклипове в ефира за 2010 г.! В аванс можем само да разкрием, че един изпълнител е успял да влезе в челната десетка на класацията с цели три хита! Кой е той и дали някоя от тези песни е на номер едно обаче ще разберете само ако гледате MAD TOP 40 в първия ден от 2011! Всички фенове могат да направят своето предположение кой е най-излъчваният видеоклип в ефира на MAD за 2010 г. на www.facebook.com/MADTVBG. Всички познали ще получат страхотни подаръци от MAD – музиката, която харесваш!
MAD TOP 40 2010 – 1 януари, събота, 12:00 часа!!!

Веднага след най-големите хитове на 2010 г. на 1 януари MAD ще представи страхотна три-часова селекция от най-големите хитове на 90-те!!! Припомнете си най-големите хитове на звездите от 90-те със специалната ни Refresh зона на 1 и 2 януари между 15:00 и 18:00 часа!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !