Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Търси се супермодел на България

отпечатай новината

12.01.2011 16:40 | Видян 6997 пъти

Търси се супермодел на България

Модна агенция Интерсаунд и топмоделът Цвети Разложка, известна зад граница с титлата Лейди Свят и Сеньора Мондиал, организират конкурса Супер Модел на България, който ще се проведе за 19-ти път. Това е най-престижният конкурс за  модели в България и е част от световния конкурс  Супер Модел на Света.В него взимат участие момичета на възраст от 14 до 23 години, които са спечелили регионалните конкурси и кастинги в десет големи града в страната.

Конкурсът Супер модел на България е дал старт на много популярни модели – сред тях са Даниела Серданова, Ирина Папазова, Полина Ангелова и Илияна Чернакова.
Участничките в надпреварата за красота имат големия шанс да бъдат избрани да работят в едни от най-престижните световни агенции. Пример за това е Илияна Чернакова, която в момента е в Япония – там красивата българка сключи договор за 15 000 долара и засне реклама за Fuji.

Конкурсът Супер Модел на България ще се проведе на 26 януари в столичния клуб Sin City. Надпреварата за престижната титла ще премине под формата на модно дефиле, в което участничките ще представят колекциите на български и чужди модни фирми.Победителката ще сключи договор със световна модна агенция.Тя ще бъде избрана от жури с известни имена от шоубизнеса и специалисти в областта на модата - журналисти, фотографи, дизайнери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !