Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Легендарното “Ретро фолк парти” в The Cotton Club се завръща на 27 февруари!

отпечатай новината

22.02.2011 10:40 | Видян 2913 пъти

Легендарното “Ретро фолк парти” в The Cotton Club се завръща на 27 февруари!

Всеки фен резервирал място за партито през Facebook профила на клуба пие на половин цена

От 27 февруари 2011, всяка неделя от месеца, домакините на звездния The Cotton Club в столицата ще взривяват страстите с мегахитове от зората на фолка! Феновете на фолк музиката от 90-те ще посрещнат завръщането на легендарното “Ретро фолк парти” с неговото първо издание този уикенд (27.02). Подновените ретро купони в The Cotton Club още от сега обещават да се превърнат в своеобразно място за среща и мощно избухване на всички приятели на хитовото заведение в социалната мрежа Facebook. Именно за тях екипът на клуба е подготвил специални оферти с най-сензационните отстъпки в нощна София. Още със старта си на 27 февруари-неделя, всяка резервация за партито, направена през официалния Facebook-профил на клуба, ще получава 50% отстъпка от крайната сметка.

Завръщането на емблематичното “Ретро фолк парти” в The Cotton Club, със съдействието на Руский стандарт, ще ви върне назад във времето към корените и първите касови успехи на поп-фолка, когато най-ярките имена на деня бяха Радо Шишарката, Луна, Валдес, Кати, Сашка Васева, Екстра Нина, Цветелина, Хисарския поп, Марко и Снежина, Хари Христов, Сашо Роман, Тошко Тодоров и др. Старта на  поредицата от ретро партита с най-големите звезди на 90-те години ще включва месечни звездни гостувания, тематични вечери и разбира се най-хитовите песни за времето "Левовете в марки", “Тигре тигре”, “Радка пиратка”, “100 мерцедеса”, “Пеперуда”, “Мой ангеле”, “Вале” „Шопската Салата“, „Секс машина“, „На бургаската гара“ и още много, много незабравки от зората на фолка.

Можете да резервирате своето място на телефон 0888 127 388 или през официалния facebook-профил на The Cotton Club с 50% отстъпка от сметката ви! Начало на партито 23:00ч.!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !