Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

"Столичани в повече" стартира на 23ти март

отпечатай новината

15.03.2011 12:00 | Видян 4075 пъти

Стартовият епизод на първата българска комедийна драма „Столичани в повече” ще се излъчи на 23 март, сряда от 21.00 часа по bTV. Още на старта на първия сезон на сериала зрителите не само ще се запознаят с всички основни персонажи, но и ще се потопят в разгара на враждата между Чеканови и Лютови, ще станат свидетели на зараждането на една неочаквана любов, ще тръгнат по следите на заровено имане и дори ще присъстват и на пищна сватба, и на погребение само в един ден.

Вече са заснети първите няколко епизода от новия сериал. От продуцентския екип на Dream Team разкриват, че динамичните събития в софийското предградие Извор ще накарат част от героите изненадващо да надскочат себе си, други - да попаднат под властта на страстите си, а трети - дори да изневерят на принципите си - всичко това за много кратко време.

Паралелно с първото излъчване на „Столичани в повече” ще стартира и интернет сайтът на сериала на адрес stolichani.btv.bg, в който потребителите ще могат да открият не само актуални новини и пълна информация за продукцията и актьорите, но и много ексклузивни кадри от снимачната площадка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !