Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кулинарни провали и строги наказания в Lord of the Chefs

отпечатай новината

05.04.2011 11:20 | Видян 3251 пъти

Кулинарни провали и строги наказания в Lord of the Chefs

Готови ли са участниците в Lord of the Chefs да се сблъскат със своите първи реални клиенти? Докъде ще стигне търпението на журито, когато става въпрос за елементарна култура в готвенето? Всичко това ще стане ясно тази вечер в поредния епизод на Lord of the Chefs, от 21:00 часа по bTV.

Бизнес обяд за служителите на реално съществуващ офис ще е първата задача за 12-те участници. Ограничени от времето, част от тях ще допуснат фатални грешки и ще се изложат сериозно пред дегустаторите. Със сигурност журито няма да остане безучастно към тези кулинарни провали и ще наложи строго наказание, което ще се отрази върху всички състезатели при изпълнението на следващото предизвикателство. За първи път претендентите за най-добър майстор-готвач ще трябва да напуснат кухните на Lord of the Chefs и да готвят в истински ресторант. Ще останат ли клиентите на заведението доволни от ястията и обслужването и какво ще доведе един от участниците до агресивни действия - тази вечер в Lord of the Chefs.

За първи път зрителите на bTV ще видят и строгата страна на Chef Ивайло Петков. Той ще следи изкъсо за спазването на елементарни хигиенни правила по време на готвенето и ще се натъкне на потресаващи нарушения, които ще санкционира подобаващо. В края на епизода още един от участниците ще бъде елиминиран от Lord of the Chefs.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !