Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дебора напредва с бързи темпове

отпечатай новината

07.04.2011 17:00 | Видян 6430 пъти

Дебора напредва с бързи темпове

Преди малко повече от година Дебора стана част от музикалното семейство на Ара мюзик. От тогава до сега магнетичната красавица може да се похвали с две самостоятелни парчета, два дуета и едно трио. Наистина бърз и зашеметяващ старт на кариерата й. Последният й самостоятелен сингъл „Сексапилно” стана факт преди броени дни и вече се радва на хиляди гледания и положителни коментари в интернет пространството.

Във видеото на „Сексапилно” Дебора демонстрира вродения й чар и сексапилно излъчване, като допълнително нажежава страстните с еротични танци. Вълнуваща, истинска и артистична е изпълнителката под звуците на подчертано динамичния стил на песента. Посланието на видеоклипа е адресирано към романтичната и изтънчена жена, която може да бъде както агресивна и решителна, така и плаха, и чувствителна.

„Дълго време обмисляхме заглавието на песента, накрая решихме да е „Сексапилно”. В момента подготвям още музикални изненади, които скоро ще станат факт. Имам желание непрекъснато да работя и да правя нови песни.”, споделя Дебора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !