Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Напрежение в дома на Лютови - утре в „Столичани в повече”

отпечатай новината

12.04.2011 15:00 | Видян 3736 пъти

Напрежение в дома на Лютови - утре в „Столичани в повече”

Семейство Лютови започва истинска подготовка за изборите в следващия епизод на "Столичани в повече" в сряда, от 21.00 часа по bTV. На помощ на новия кандидат кмет Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) идва имиджмейкър от партийната централа в София, който ще се намеси много сериозно в разбиранията на столичаните от Извор за политическа пропаганда.

Андрей Лютов (Иван Юруков) продължава да изследва всички кътчета в околността, за да направи материала си за австралийското списание. Без да иска, той се натъква на много любопитни кадри, които документират бизнес отношения между кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков) и близнаците Пламен и Константин Цекови (Христо Гърбов) - отношения, които тримата очевидно искат да скрият.

Междувременно Андрей се забърка и в кръчмарско сбиване, което носи след себе си много неприятни последствия. Не закъсняват и първите му конфликти със семейството - не само, че се скарва с родителите си, но и попада в интрига на съпругата на брат си Йовка (Ева Тепавичарова). 

У Чеканови, Мария (Виолета Марковска) установява, че е изгубила годежния си пръстен. Вечно критикуваният от баща си Радко (Васил Драганов) се амбицира да намери Изворското имане преди Спас Лютов (Руслан Мъйнов), но и късметът ще му се притече на помощ. Докъде ще стигне търсенето на заровеното съкровище - само в "Столичани в повече" утре от 21.00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !