Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Drum&Bass звезда Featurecast и Великденския заек в Yalta Club този уикенд

отпечатай новината

19.04.2011 17:30 | Видян 2233 пъти

Drum&Bass звезда Featurecast и Великденския заек в Yalta Club този уикенд

Тази седмица, уикенда в Yalta Club започва в четвъртък (21 април) с Camp Sessions и гостуването на британската drum&bass звезда Featurecast. Невероятната му техника да смесва различни стилове като funk, hip-hop, breaks, dubstep and drum & bass го превръща в Монстерът на миксирането. Музиката, която прави Featurecast го изстрелва в челните места на BREAKS класациите.

Featurecast, ремиксира имена като James Brown, Otis Redding, Tracy Chapman, Calvin Harris, Dr Rubberfunk и много други. Camp Sessions и Featurecast са приготвили наистина многобройна палитра от толкова различни стилове, гарнирани с постоянни скречове и акапели, които ще „разклатят” клуба.

В петък (22 април) Yalta Club предлага, нещо стилно и  вълнуващо, в духа на истински клуб от началото на този век, но в модерен вариант. Vasquez и Ivo- But- Not ще върнат гостите на клуба назад във времето с помощта на Flashback. Феновете на електронната музика ще имат възможност да чуят един микс от любимите си хаус парчета. Vasquez е сред пионерите на  денс музика у нас и добре познава всеки добър трак от последните 20 години. Но ако си мислите, че ще сте на ретро парти, лъжете се, защото всяко парче ще бъде добре ремиксирано, за да запази духа си, но и да има ново и свежо звучене. Дийп и соул хауса на талантливия диджей Ivo-But-Not, пък ще предадат повече чувственост и енергия  на микса от звуците на близкото минало.

В събота (23 април) срещу неделя във Великата нощ, Yalta Club кани всички на  Велико парти. Специален гост, на което се очаква да бъде Великденския заек. Ще успее ли да го разтанцува най-доброто хаус звучене, зависи единствено от майсторите зад пулта Juan Alvarez и George.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !