Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Конкурент и Криско с уникална колаборация

отпечатай новината

03.05.2011 12:20 | Видян 2506 пъти | Гласували 1

Конкурент и Криско с уникална колаборация

Рок-група  „КОНКУРЕНТ”  завършват записите на своя  нов 8-ми студиен албум. Като пилотен сингъл те стартират  с песента ,,НА КОЙ МУ ДРЕМЕ”, един съвместен проект със скандалния рапър КРИСКО.

Хапливият  език на текста, твърдият саунд на песента, както и провокативното държание на музикантите в клипа са запазена марка за Емо Анчев и компания - изпълнителите, които подгряваха легендарните „AC/DC” пред 60 хилядната публика на Стадион „Васил Левски” миналата година.

Красивата мацка във видеото е избрана след малко нетрадиционен кастинг. Докато групата свири в столичен клуб, момичетата изявили желание да вземат участие в клипа, е трябвало да танцуват. Спечелила е най-разкрепостената от тях, която в стремежа си да впечатли групата направила импровизиран стрийптиз, за техен късмет била и от търсения типаж -   руса и порочна!

Клипа е имиджов, в него не се разказват истории,  а е наблегнато на диалога между изпълнителите. Текста на парчето е много провокативен. Разказва се за милата ни родна действителност - за "Златките", чиято цел в живота е да докопат поредния "чичко-паричко". Режисьор на видеото е талантливия Боян Карамфилов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !