Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Най-доброто от исландската денс музика на 17 юни

отпечатай новината

19.05.2011 11:00 | Видян 2405 пъти

Най-доброто от исландската денс музика на 17 юни

Вледеняващо различно парти ще се случи на 17 юни, петък, в Централния Военен клуб в София, по повод националния празник на Исландия. IceLand Groove ще представи едни от най-изявените и едни от най-свежите имена от музикалната сцена на ледената страна за първи път у нас. Преди още лятото да е дошло, голямата зала на Военния клуб ще бъде превърната в ледена фантазия и смразена от музиката на Gus Gus с дижей сет на President Bongo.

Gus Gus са сред най-известните групи от Исландия, а тяхната музика е еклектична и независимо, че може да бъде класифицирана в стиловете техно, трип-хоп и хаус, исландците експериментират с множество различни стилове. Gus Gus са ремиксирали артисти като Björk, Depeche Mode и Moloko, а ветеранът Paul Oakenfold е сред диджеите, създали ремикси на техни парчета. President Bongo ще представи исландската банда в София на 17 юни с ексклузивен диджей сет. Музикалният президент със сигурност ще насочи всички към дансинга със своята смес от техно, хаус и каквото още му дойде наум.

Поводът за исландското парти е 17 юни - националният ден на Исландия, в който през 1944 г. е формирана независимата парламентарна република Исландия. Датата е избрана и заради рождения ден на една от големите фигури в исландската култура и водач на движението за независимост в страната през 19 век – Йон Сигурдсон.

Събитието се организира за първи път у нас с подкрепата на Почетния консул на Исландия в България, Столична община, фондация Credo Bonum и музикалната медийна платформа DJbook

Партито е с начален час 22:00 часа и ще продължи до 04:00 часа сутринта. Предстои да бъдат обявени още имена в line-up за вечерта. Билетите са на цена 10 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на eventim и ticketstream.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !