Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Листопад от пари от къщата на Али Ръза

отпечатай новината

23.05.2011 09:00 | Видян 7833 пъти

Листопад от пари от къщата на Али Ръза

След приключването на снимките на носителя на приза за най-добър турски тв сериал – Листопад, агент на Супер 19' успя ексклузивно да се добере до култовия дом на ТВ семейството на Али Ръза. 

Според местни, в къщата, с изглед към Босфора било забранено да се влиза, като наш екип бе единствената медия със специална покана да разгледа хитовата сграда и то до най-малки подробности. Голяма част от стаите са запазени в автентичния им вид, такива каквито са били и в нашумелия сериал.

Градината е осеяна с цветни камъчета, а мястото, където Али Ръза си почиваше от съпругата си, също е запазено непокътнато.

Собственикът бе заварен от нашия агент да чисти супер мизерията, оставена след снимките на турската сапунка, чийто последен сезон бил завършен преди няколко месеца. Той сподели за намеренията си да ремонтира култовия дом основно отвътре и отвън, като е категоричен, че ще запази автентичността на част от стаите и градината. За парите, които е взел не поиска да каже колко са точно, но намекна, че сумата била достатъчна за пълна реконструкция на дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !