Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Златка поля рожден ден, а Мис Силикон 1400 кубика

отпечатай новината

24.05.2011 16:30 | Видян 7064 пъти

Златка поля рожден ден, а Мис Силикон 1400 кубика

Златка Димитрова поля рождения си ден в родния Бургас. Красавицата съчета празника си с откриването на супер-луксозния Буда Бар в града. Заведението, разположено до Техникума по обществено хранене, събра не само елита на Бургас, но и ВИП-гости от София, дошли специално за старта му.

Гери Райчевска избра Буда Бар, за да демонстрира новите си 1400 кубика. Мис Силикон се похвали, че се чувства отлично с придобитата преди броени дни гръдна обиколка. Сред гостите бяха още фолк-павиците Андреа и Биляна, носителката на короната Мис Варна Нели Стойкова, Мис Секси Съмър Ваня Кирова, шефът на федерацията по жиужицу Камен Попов, който преди дни снима екшън сцени със Стъки в БНТ-сериала „Под прикритие”.

За доброто настроение на гостите за погрижи Весела Бонева. Специално подготвено огнено шоу със секси танцьорки по баровете вдигна още повече градусите в Буда Бар.
Интериорът, дело на авангардния дизайнер Виктор Кузмов, е стил фюжън с буда-елементи.
Търсено е нещо, което не е травиално за Бургас. Цветовете са най-актуалните за сезона – в лилавата и бежово-кафявата гама. Мебелите, производтство на Делта мебел груп, са облечени в кадифе. Екзотичните колони завършват с глави на слонове... за късмет. Заведението разполага и с голяма градина слуксозни бели шатри за релакс. В менюто е наблегнато на морските деликатеси, като за хората с изтънчен вкус има и суши.

Снимки: Буда Бар

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !