Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Испанската звезда Pablo Ceballos отново във Варна

отпечатай новината

08.05.2008 14:24 | Видян 1897 пъти | Гласували 2

Испанската звезда Pablo Ceballos отново във Варна

Алфа радио и клуб ARROdance продължават традицията на съвместни и уникални по рода си партита. На 13 май Jose Pablo Ceballos Parades, както са всъщност всичките имена на диджея (по-известен само като Pablo Ceballos), ще изнесе уникална диджейска вечер във варненския клуб, обещават организаторите.
След като през юли миналата година испанската звезда направи истински фурор в клуб Xtravaganzza, а през октомври взриви и клуб ARRO dance, сега без никакво колебание Pablo Ceballos отново прие поканата на парти-радиото на България и на най-популярния денс-клуб във Варна.
Толкова млад, а вече така известен – всичко започва, когато Pablo е едва на 15 и както се полага на един буен тийнейджър, стихията му е техното. След известно време думкане и лумкане, Пабло се поуспокоява и се захласва по миксиране и продуциране. Скоро сe запознава с Chus L Esteban, каквото пък е цялото име на DJ Chus и двамата си спретват дуо -  Chus & Ceballos. Освен че обикалят света и правят съвместни гигове, те се считат и за откриватели на  Iberican Sound – сладострастна смесица от хипнотичен хаус, атрактивни и топли трайбъл вълни и модерни тек и прогресив елементи.


Тъкмо Iberican Sound изстрелва Ceballos в световната топ лига на диджеи и продуценти. Звезди от ранга на Madonna, Paris Hilton, Deep Dish, Danny Tenaglia и Luzon разчитат на неговите ремиксаторски умения за работата си и това съвсем не е случайно.
През 2007г. Pablo Ceballos е награден в категорията “Best Tribal & Progressive DJ” от испанското списание “Deejay” е и в листата на “Top 100 World’s DJ”.
Ceballos вече е резидент-DJ в едни от най-яките клубове по света - Pacha в Ню Йорк, Space в Маями и Stereo в Монреал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !