Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Фестивалното градче на EXIT 2011

отпечатай новината

17.06.2011 16:30 | Видян 1711 пъти

Фестивалното градче на EXIT 2011

И тази година фестивалното градче на Exit ще бъде изградено на мястото на бившата казарма "Janko Cmelik" в Trandzament, Нови Сад. Това за момента е най-популярното място, където се събират посетители от Сърбия и цял свят, мястото, където купонът никога не спира. Хора от всички краища на света, готови да срещнат нови приятели, да къмпингуват, да слушат музика нон-стоп, всичко това и още много неща превръщат фестивалното градче в едно уникално и незабравимо преживяване, мечта дори и за местните жители, за които Exit е просто съседната крепост. 

Фестивалното градче на Exit отваря врати на 4 юли и закрива на 12 юли. В този период градчето ще бъде домакин на всички тези, за които къмпингуването, река Дунав, музиката и компанията на хора от цял свят са незаменимо преживяване.

Билети за Фестивалното градче на Exit, девет дневно парти, могат да бъдат закупени от тук.

Не забравяйте: гривната е вашият билет за къмпинга и важи за човек, а не за палатка.

Ако закупите билет за фестивалното градче онлайн, вие ще получите имейл с електронен билет, който ще замените за гривна на рецепцията на къмпинга. По време на вашия престой това е единственият ви билет. За да можете да направите тази замяна на рецепцията, трябва да покажете документ за самоличност. Само хората с такива гривни ще бъдат допускани до фестивалното градче.

Билетът за фестивалното градче не е билет за фестивала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

LAST HOPE и VENDETTA на EXIT

Няма коментари към тази новина !