Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили Иванова е новата Мис Силикон

отпечатай новината

11.07.2011 12:20 | Видян 4921 пъти | Гласували 2

Лили Иванова е новата Мис Силикон

Красавици с десетки пластични операции си дадоха среща в битка за титлата Мис Силикон, късно вечерта в събота. По ирония на съдбата, с престижната титла се сдоби съименничка на примата на българската естрада - Лили Иванова. Журито оценяваше харизмата и цялостното излъчване на претендентките.

Лили трябваше да се пребори за наградата, с още 12 претендентки, всяка от които с внушително количество имплантиран силикон. Освен, че се окичи с короната, победителката си тръгна и с 5 000 лева. Тази година беше връчена награда и за момиче с най-много пластични операции. Конкурсът беше проведен в Бедрум Бийч на Слънчев бряг. В състезанието тази година се включиха 4 омъжени претендентки, като някои от тях имат и деца.

Победителката в Мис Силикон 2011получи короната си от миналогодишната носителка на приза - Гергана Райчевска, която демонстрира последните промени, които направи върху бюста си преди месец. В журито на конкурса бяха бившата тв водеща и моделка Петя Велкова, Мисис България 2010 Галена Георгиева, Мистър България Лъчезар Иванов, Киро Скалата и Цецо Елвиса.

Престижната титла, както и паричната награда, обаче, по заслуги се падат не на победителката в конкурса, а на нейният хирург. Екипът на 19' призовава, следващата година кандидатките да се явяват пред журито под ръка с, човека, чието произведение са техните гърди. Оставените в сянка пластични хирурзи също заслужават своята слава.
Все пак, това е само третото издание на този конкурс, така че тази несъобразителност е простима. Догодина обаче ще очакваме признания да получат и истински заслужилите с труда си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !