Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Антония Петрова: Александър е алкохолик, заплаши ме с убийство

отпечатай новината

08.08.2011 14:00 | Видян 4076 пъти

Антония Петрова: Александър е алкохолик, заплаши ме с убийство

След екшъна с бившия й годеник Александър Бередин, Антония Петрова разкри, че той дори я е заплашил с убийство. Нещо повече - тя обяви бизнесмена похитител за психически нестабилен алкохолик!

Най-скандалната Мис България разкри, че неведнъж е била жертва на ревността и пиянството на руснака и се надява полицията да й помогне този път да е последен. „Това беше основната причина да се разделя с този човек. Той неколкократно е упражнявал психическо и физическо насилие над мен. В момента, в който се разделихме, аз все пак реших да запазим някакви приятелски отношения, но той не можа да го приеме“, разказва за шокиращите си отношения с Бередин Антония Петрова, пише БЛИЦ.

Силиконовата юристка е убедена, че експоловинката й е психически нестабилен, заради което я е малтретирал. „Не знам дали е имал проблеми в детството или това са вече сериозни психически отклонения. Ако преди бях готова да запазя някакво приятелство с него, сега искам този човек да изчезне от живота ми. Да се върне в Москва или да остане в България и да бъде щастлив с друга жена, каквото иска да прави, но не искам да го виждам!“, отсича блондинката.

Тоца Крокодила, както я наричат неприятелите й, е категорична, че не е била с Александър заради парите му, макар той да й е помагал финансово и дори й е подарил апартамент. „Отношенията ни бяха като при всеки мъж с възможности и една красива жена – логично беше той да се грижи за мен. Но аз не смятам, че така може да бъде задържан един човек“, заявява Антония и допълва, че до няколко месеца ще върне жилището на Бередин.

Междувременно в медиите се появи шокиращата информация, че “отвлечената” миска е била на море с похитителя си! Според мълвата двамата ексгоденици, които в момента се съдят, цъфнали почти едновременно на плажа в Лозенец. За хора, които изпитват такава омраза един към друг и се замерят с взаимни обвинения - от таен аборт на Антония до насилие от страна на руснака, двамата би трябвало да са малко по-предпазливи към евентуални свои срещи, коментираха летовници, още недочели пресата, в която се описват сложните им взаимоотношения.

Те разкриват, че в рамките на минути първо видели Бередин, който се настанил на плажа в компанията на непозната мадама, а след това и Тоца, която заедно с приятелка пренасяла възглавници до каравана, намираща се на пет метра от чадъра на бившия й. На кого е тази каравана и с кого е останала Антония в нея не стана ясно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !