Алек Алексиев се включва в молитва за...

На 21 септември йога студия от София, Пловдив, Варна,...

Благодарността е виното за душата....

Благодарността е виното за душата. Продължете. Напийте се.

Звезди под наем

отпечатай новината

12.08.2011 17:39 | Видян 2402 пъти | Гласували 1

Звезди под наем

Ники Кънчев щял да се ДАВА под наем от есента. Дали ще има кой да го вземе?
Това се питаме ние на шега. Нашият приятел със сигурност ще помага на хора в беда, каквато е основната цел на новото му шоу.

По-трудно ще бъде на Иван и Андрей, които малко мазохистично ще приканват всеки да ги разбие. Понеже в сценария е предвидена и физическа част, вече се притесняваме за събралите толкова негативна енергия водещи. Леле, ако срещу Иван излезе отчаяната му съпруга Вихра – какво ли меле ще се заформи?

Нещо ни подсказва, че телевизионерите почват да изкукват, а Нова има сериозен проблем с идентификацията. Толкова ли е закъсала горката телевизия, която бе стигнала до претендент за първото място в ефира в недалечното минало. Явно е време отново да си смени собствениците, за да се зареди с идеи и енергия.

Нов облик въвежда Супер 19’! От 22 август той вече ще излиза в понеделник и ще бъде преди всички конкуренти на клюкарската писта. Обещаваме, че ще има купища супер четива и супер интервюта, които и досега ни бяха запазена марка, както знаят хилядите ни постоянни читатели.

Така че, помнете – ще очаквате следващия брой малко по-дълго – не седмица, а десет дни. Но на 22 август вашата обич и вярност ще бъдат възнаградени с нов Супер 19’!
Както винаги, нека да си пожелаем по-добри новини!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !