Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бритни изпадна в нервна криза

отпечатай новината

15.08.2011 17:00 | Видян 2925 пъти

Бритни изпадна в нервна криза

След като преди няколко години певицата Бритни Спиърс беше пред нервен срив, всичките ѝ роднини са си взели бележка.Сега блондинката е под попечителството на баща си, което ще продължи чак до края на годината.За да угоди на родителското тяло, Бритни трябва да спазва редица условия, сред които и няколко доста ексцентрични.

За да не излезе отново извън контрол, звездата няма право да разполага със свой собствен мобилен телефон.Всеки пък когато ѝ се наложело да говори по джиесем, тя използвала някой от апаратите на своите асистенти.Освен това Бритни била зорко следена, в случай че сърфирала в интернет.Сайтовете и чатовете, които посещавала, били скенирани, за да не се случи някоя неприятност.

Близките на Спиърс взели решението, след като звездата беше обвинена от бившия си бодигард Фернандо Флорес, че му е изпращала свои голи снимки от телефона си.След това пък звездата го заплашила, че ще ги използва в делото, което той заведе срещу нея за сексуален тормоз.

"Близките ѝ я държат под око, за да са сигурни, че тя е добре.Едно от правилата е да се откаже от мобилния си телефон.Това им помага да я следят на всяка крачка.Внимават кои са контактите ѝ, с кого общува и най-вече как е емоционално", съобщи запознат източник пред британския в."Сън".

Междувременно мнозина близки до звездата се безпокоят, че тя отново показва признаци, че не е особено стабилна.Сред тях са поредните доста мърляви появи на певицата и допълнителните килограми.Именно те бяха и сред най-очевидните знаци, които феновете забелязаха по време на депресията на Бритни преди години.

"Тя отново е страшно зависима от мъжа до себе си.Това беше проблем с Кевин, ще се окаже депресиращо и във връзката ѝ с Джейсън", категорични са от обкръжението на поп иконата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !