Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия сецна Ники

отпечатай новината

23.08.2011 16:30 | Видян 5146 пъти

Алисия сецна Ники

Футболната разменка Алисия разместила прешлените на гаджето си Ники Михайлов покрай необузданите им секс тренировки, твърдят съотборници на вратаря от националния отбор.При последната си визита в Холандия миналия месец фолк дивата преуморила жребеца си, като при изпълнението на една по-трудна поза от Кама Сутра вратарят си сецнал гърба.

Тази мълва обикаля от уста на уста националите по футбол, след като Михайлов-младши отпадна за пореден мач на клубния си "Твенте". Националът страда от възпаление на прешлен, който го тормозеше още в началото на сезона. Заради болките в гърба Михайлов пропусна един мач на холандския клуб и срамната контрола с Беларус, която селекцията ни загуби с 0:1.

Стражът остана резерва и при гостуването на "Хееренвеен" от третия кръг в Холандия миналия уикенд.Клубната легенда на "Твенте" Сандер Бошкер разясни каква е точната причина за неучастието на Михайлов при победата с 5:1.

"Той изпитва такива болки, че не може да гледа нито наляво, нито надясно.Подобна травма е много трудна за всеки един вратар", обясни сребърният медалист от Мондиал 2010. 40-годишният Бошкер замени наш Ники на вратата срещу "Хееренвеен", като изигра мач номер 549 в Ередивизие.

В "Твенте" таят надежди до сряда българският им вратар да е тип-топ, за да може да вземе участие в гостуването на "Бенфика" от Шампионската лига."Лекарите обещаха дотогава да е здрав.Ще му помогнат да може да движи главата си", добави Бешкер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !