Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Модел на бельо заряза принц Хари

отпечатай новината

24.08.2011 14:46 | Видян 3073 пъти

Модел на бельо заряза принц Хари

Принц Хари бил зарязан от доскорошната си приятелка Флорънс Бруднел-Брус, защото тя не можела вече да понася безсрамното му флиртуване с други момичета, пише Дейли Мирър.

Красивият модел на бельо, бивше гадже на пилота от Формула 1 Джейсън Бътън, се оплакала на приятелки, че приключва връзката с Хари, защото не виждала да има бъдеще с принца. Преди дни кралски източници пък оповестиха, че Хари е зарязал моделката, защото тя не искала да се обвързва.

Нещата във връзката ескалирали, когато двойката посетила музикалния фестивал в Кимбърли, Норфолк миналия месец. Според източници близки до Флоранс, там тя видяла Хари да си говори с атрактивна блондинка, което жестоко подразнило момата.

Малко след този случай, пък Хари бил на Майорка, а приятелката му си останала в Англия. На испанския остров принцът бил сниман с няколко особено хубави и облечени само по бикини момичета. Явно това вече е дошло в повече на моделката, коментира източникът на Дейли Мирър.

Хари и Флоранс, които са далечни братовчеди, се събраха след приключването на дългата връзка на принца с Челси Дейви през май. Въпреки раздялата обаче, принцът и моделката все още са приятели и приятелите им твърдят, че може би ще се виждат от време на време.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !