Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

„Комиците” се отдадоха на импровизации

отпечатай новината

24.08.2011 15:30 | Видян 3790 пъти

„Комиците” се отдадоха на импровизации

Варна беше поредната спирка на „Сладки Избори 2011” – турнето на „Комиците”, „Столичани в повече”, Веси Бонева, Графа и Акага.

Публиката в морската ни столица стана свидетел на уникални представления и двете вечери, тъй като по думите на сценариста Георги Андонов актьорите са се отдали на много непредвидени и изключително забавни импровизации. Тяхното добро настроение и забавление на сцената се предаде и на над 2500 души, изпълнили варненския летен театър, които също усетиха импровизациите на любимите си актьори.

Изборите за кмет на село Извор от сериала „Столичани в повече” пък преминаха при невиждана за българските стандарти избирателна активност. С изключително малка преднина от близо 20 гласа (и общо над 2500 гласували), първата вечер публиката във Варна избра новият кмет на село Извор да се казва Йордан Лютов (в ролята – Кръстю Лафазанов). Той обеща на всеки варненец, който е гласувал за него, да даде званието „почетен селянин на Извор”. Втората вечер пък изборите спечели Рангел Чеканов (Любо Нейков). Така двамата си размениха по една в изключително оспорваната си кметска битка.

Останалите градове, в които ще се проведат спектаклите от турнето са Каварна, Русе и Горна Оряховица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !