Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

2500 се смяха с „Комиците” в Русе

отпечатай новината

26.08.2011 14:30 | Видян 2678 пъти

2500 се смяха с „Комиците” в Русе

Летният театър в Русе се изпълни до краен предел за шоуто „Сладки избори 2011 – Националното турне на Комиците, Столичани в повече, Веси Бонева, Графа и Акага”.

Билетите за спектакъла бяха разпродадени изключително бързо и това накара много от русенци да прибягнат до хитрини, за да се доберат до възможността да зърнат своите любимци. На охраната се наложи да се намеси, за да спре опитите на всички желаещи да се промъкнат незабелязано през оградата. Някои бяха готови на всичко, за да влязат – от предлагане на подкупи до опасно катерене по близките дървета. Охраната обаче осуети всички такива опити. Шоуто протече гладко и цяло Русе кънтеше от смеха на 2500-те щастливци, успели да се доберат най-бързо до билети.

Изборите за кмет на село Извор, които се проведоха директно на сцената, преминаха при огромен интерес и невиждана избирателна активност. Към края на спектакъла, публиката се раздели на 2 лагера, скандиращи имената на своите избраници – Лютов и Чеканов. Атмосферата се нажежи още повече, когато бе съобщено името на новия кмет – Рангел Чеканов (Любо Нейков) и неговите поддръжници избухнаха в аплодисменти. Той изтегли и поредният щастливец, който си тръгна от шоуто с чисто нов 32-инчов телевизор.

Въпреки изключително натоварения си график и повече от 10-те си концерта, актьорите и изпълнителите показаха завидна енергия и заредиха публиката с тонове добро настроение.

След края на шоуто, автобусът на „Комиците” дълго не успя да потегли заради стотиците желаещи, които се бяха струпали пред него, за да се снимат и да вземат автограф от любимите си актьори и изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !