Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кубрат: Бия се само на ринга

отпечатай новината

30.08.2011 14:20 | Видян 3112 пъти | Гласували 1

Кубрат: Бия се само на ринга

Кубрат Пулев е най-успелият български състезател в професионалния бокс. След като става европейски шампион за аматьори, той решава да мине при профитата. Играе за най-престижната промоутърска агенция Зауерланд в Германия и цяла Европа. На професионалния ринг има 13 мача и 13 победи. През октомври се очаква да се бие за европейската титла при тежките. От няколко години е гадже на фолкзвездата Андреа.

Супер 19’ бе потърсен от суперзвездата на българския бокс Кубрат Пулев. Ние естествено не пропуснахме да го попитатаме как се чувства след бой, който бил претърпял във висаджийско заведение на Слънчев бряг. Ето какво сподели той по темата:


Къде сте, г-н Пулев, в болницата ли?

Не, жив и здрав съм. Четох и аз, че са ме били били. По принцип няма лоша реклама. Пък и има верни неща. Бил съм на Слънчев бряг. Изкарах 20 дни в най-популярния български курорт. Но не бях сам. Повечето млади хора не почиват ли на Слънчев бряг? По време на ваканцията съм бил и в заведението Домби. Причината е, че шефът му ми е познат, приятел, весело е. Аз ходя само на проверени места. Сигурно са ме видели много хора и някой нещо си изфантазирал. Само като чуете колко пъти ме поздравяват по заведенията приятели и случайни фенове, което ме много ме радва... Но не помня да е имало бой, в който съм бил пострадал.

Кой може да Ви има зъб?

Не зная, но трябва да ви кажа, че аз се бия само на ринга.

Имате ли враг, който да се е похвалил с победа над Вас без причина?

К‘ви врагове?! И врагове имам само на ринга. Там ги бия и след това, извън ринга вече, сме си приятели.

А Боби Руския какво Ви говори?

Питах за такъв, от Люлин ли бил, от Дружба ли...

С Любо Симеонов – Чука ли бяхте в заведението, защото така върви мълвата?

Той не е стъпвал там.

По повод бронежилетката...

Никога не съм слагал и даже не съм пробвал.

Защо не се готвите за мача за европейската титла, който ви предстои?

Започвам подготовка, защото се очаква мачът да бъде през октомври. Проблемът е, че от другата страна нещо се случва. Дадохме на противника 3 месеца отсрочка по негово желание, сега май пък ще искат да изчакат. Засега мачът си остава насрочен за края на октомври в Германия.

Колко изкарвате на мач, защото се говорят различни работи: 10 000, 15 000 евро?

Достатъчно изкарвам аз от мач. Но от милионите съм далече. Не съм като Тайсън, дето се биеше за 80 милиона долара на мач.

А брат Ви Тервел защо не се пуска?

Брат ми си е много добре тук, в България. Той е човек с две висши образования, едното от които е право. Пък и стана вече стана полицай.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !