Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Криско отново доказа, че е номер едно!

отпечатай новината

04.10.2011 09:00 | Видян 3456 пъти | Гласували 3

Криско отново доказа, че е номер едно!

Криско е номер едно в класацията на радио и телевизия "THE VOICE" с песента "Разрешена любов". Призовите места в класациите са запазена марка на певеца и той отново доказа, че е номер едно сред изпълнителите в поп-хоп жанрът. След като хит сингълът "Слагам край" на Миро feat. Криско и Невена, достигна 1-во място в зрителската класация на телевизия "THE VOICE", сега и песента „Разрешена любов” върви по стъпките й.

След поредицата от успешни проекти заедно с Елица Тодорова, рок група "Конкурент" и Миро - Криско отново доказа своята индивидуалност и оригиналност по отношение на музиката. „Песента е супер“- категорични са феновете на най-успешния изпълнител в този бранш. Видеоклипа е първия в България заснет на един кадър и бележи над 200 хиляди гледания в мрежите за видеосподеляне.

Криско отново доказа, че обича да експериментира с това, което прави и проектите му се оказват все по-успешни. Хитовият заряд на песента грабна всички меломани и резултатът е налице! Очаквайте още по-горещи и още по-успешни проекти от изпълнител номер едно сред българските хип-хоп звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !