Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Цар и Принц остават на топло

отпечатай новината

12.10.2011 15:00 | Видян 1436 пъти

Цар и Принц остават на топло

Кирил Рашков-младши реши да последва примера на дядо си и да се откаже от свободата си. И двамата от царската ромска фамилия не обжалваха мярката си за неотклонение задържане под стража.

Районния съд в Асеновград постанови Принц Киро да остане зад решетките. За да поиска свободата си, Рашков-младши трябваше да подаде молба пред Пловдивския окръжен съд. Според запознати и той като дядо си предпочита ареста заради страх от напрежението в Катуница.

Обвиненията срещу Принц Киро са за заплахи за убийство на Веселин Христов,  вуйчото на убития в Катуница Ангел Петров. Заканите са отправени 5-10 минути преди 19-годишният Ангел да бъде прегазен. Кирил Рашков-младши бе задържан, след като бе обявен за общодържавно издирване и се предаде сам на полицията. В края на миналата седмица Районният съд в Асеновград му постанови наказателната мярка с мотива, че може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Според прокурора по делото Рашков-младши е проявил особена агресия в отправянето на заплахите. Според районния прокурор на Асеновград Калоян Димитров в най-скоро време ще бъдат изготвени и обвинителните актове срещу Рашкови.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !