Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дават пряко боя на Кобрата за короната на света

отпечатай новината

19.10.2011 09:00 | Видян 2241 пъти

Дават пряко боя на Кобрата за короната на света

Нова Спорт ще излъчи пряко най-важния мач в професионалната кариера на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев. В събота от 21,30 часа 30-годишният танк от София, който е европейски шампион от Ливърпул 2008, ще се изправи срещу американеца Травис Уокър в сблъсък за интерконтиненталната титла на Международната боксова федерация. Двубоят в германския град Лудвигсбург ще бъде в 12 рунда.

До момента Кобрата има 13 победи (6 с нокаут) в 13 мача. 2-години по-големият от него Травис Уокър притежава наистина убийствена визитка - 38 успеха (30 с нокаут), 6 загуби и 1 равен. През миналата година той затрудни сериозно бившия световен шампион Руслан Чагаев (Узб), от когото загуби по точки.
„Ще трупясам българина“, закани се гръмовно Уокър.

“Не знам дали той ще ме нокаутира, но аз ще му скъсам тиквата от бой. Има самочувствие, но всеки е така, преди да се изправи срещу мен, а след това си тръгва натъжен. В момента не мисля за титлата, а за това как да го бия качествено. Подготвен съм отлично. Тренирам с един американец и украинеца Мазикин, който е бивш национал. Към петия рунд омекват и двамата, което говори добре за подготовката ми”, отвърна му Кобрата.

Зрителите на Нова Спорт ще станат свидетели на още два интригуващи двубоя в съботната вечер. Носителят на интерконтиненталната титла в средна категория във версия Международна боксова федерация Доминик Бритч (Гер) ще се изправи срещу американския претендент Били Лайъл. Точно в полунощ друг изявен германец - Марко Хук, също ще защитава титла – на Световната боксова организация в полутежка категория – срещу аржентинеца Рохелио Омар Роси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !