Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Пулев: Не бих се бил с брат си

отпечатай новината

02.11.2011 10:15 | Видян 2569 пъти

Пулев: Не бих се бил с брат си

Носителят на интерконтиненталната титла на IBF Кубрат Пулев заяви, че никога не би се бил на боксовия ринг с брат си. Само преди 10 дни Кобрата спечели 14-та си поредна победа при професионалистите и вече е гладен за още успехи.

“Това е мой успех, но го правя с голямо желание и за България. Плод е на дългогодишни усилия и труд, не само от моя страна, но и на целия екип“, сподели Пулев на пресконференция днес. Двубоят на българина с Травис Уокър бе първи за него в 12 рунда. „Победих го с класа, по-качествен боксьор съм, по-бърз и по-техничен. Беше тежък мач, той е опитен състезател. Бях се подготвил много добре физически, правих кросове по 10-12 километра с момчетата от лека категория. В тези моменти се чувствах като машина за убиване, бях доволен от себе си“, допълни Кобрата.

„Това е най-голямата ми победа засега, но пред мен има още много върхове за покоряване. Изключително рано е да се говори за Кличко, преди това имам да се бия с доста други боксьори. Като му дойде времето, ще подкарам и Кличко, няма проблем“, обяви Кубрат.

Той разкри, че следващият му мач ще е след Нова година, но все още не е уточнено кога точно и срещу кого. „Никога не бих се бил с брат си. Ако се стигне до там, подарявам му победата без бой. Как да се бия с него, като ми е брат“, заяви Пулев. Неговият брат Тервел все още е в аматьорския бокс, но се очаква да премине при професионалистите след Олимпиадата в Лондон.

Личният треньор на Кобрата Михаил Таков изрази голямото си задоволство от успеха на Уокър. „В тази среща видях Кубрат като много израснал боксьор. Той направи голям мач. Горд съм, че съм помогнал за това израстване. Опитът на Уокър беше по-голям, но Кубрат имаше много по-голямо сърце. Голяма победа за него и българския бокс“, изрази радостта си Таков.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !