Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили яхна нов джип "Мерцедес"

отпечатай новината

02.11.2011 11:00 | Видян 10422 пъти

Лили яхна нов джип

Лили Иванова може и да е прехвърлила 70-те, но е в крак с най-новите тенденции при скъпарските возила.От няколко седмици насам естрадната прима  хвърчи по софийските улици с чисто нов сребрист звяр.Вярна на любимата си марка "Мерцедес" звездата е избрала да смени тузарската S-класа с мощен джип GLK, луксозно изпълнение.

Според запознати цената на автомобила  възлиза на минимум 100 000 лева без допълнителните екстри. Тлъстата сума обаче не е проблем за Лиленце-пиленце, за която се знае, че материалната страна не е я засяга и притежава всичко,  което пожелае. Това е подаръкът на певицата от последните избори. Тя пя за кметовете, издигнати от БСП. Само за една своя изява Лили взимала по 25 000 лева, а с най-много пари одрусала варненецът Борислав Гуцанов - цели 35 бона!

Лили още не може да се нарадва на новото попълнение в автопарка и се кефи като малко дете на мощния джип. Вози се на предната седалка, разположена като кралица в удобната кожена тапицерия. Единственият проблем е, че заради ниския си ръст, а и затруднените поради възрастта движения, звездата изпитва трудности при слизането.

В този момент на помощ се притича верният й като кученце шофьор, който не изпуска шефката си от очи и винаги й е под ръка. Тя се държи с него като строга господарка и издава заповед след заповед. Освен за личния й комфорт младежът отговаря за товаренето и разтоварването на всички покупки на певицата, както и влаченето на металния куфар, пълен с гримове и мазила. Едва ли шофьорът получава допълнителен хонорар за хамалските си функции, но за да стои толкова време при Лиленце, явно прибира прилично възнаграждение от шефката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !