Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

„Валенсия“ дава 10 млн. евро за Бербатов

отпечатай новината

06.11.2011 09:30 | Видян 1484 пъти

„Валенсия“ дава 10 млн. евро за Бербатов

Испанският „Валенсия“ е готов да предложи 10 млн. евро за голмайстора на „Манчестър юнайтед“ Димитър Бербатов, написа британският „Дейли стар“.

„Прилепите“ са определяни като един от най-сериозните кандидати за българина, чийто договор с „червените дяволи“ изтича през следващото лято. Тогава той ще може да си тръгне като свободен агент.

До момента няма индикации, че клубът ще предложи нов контракт на Бербо, за когото се очаква трансферна сума до 15 млн. евро. От началото на сезона българинът все по-рядко попада в титулярния състав на скептичния към него сър Алекс Фъргюсън и това още повече засилва предположенията за неговата продажба.

Изданието твърди, че „Валенсия“ ще направи опит да привлече нападателя през зимната пауза. Според различни информации съперници за правата на футболиста са още „Ювентус“, „Рома“, „Пари Сен Жермен“, бившият му клуб „Тотнъм“ и „Атлетико“ (Мадрид).

Бербатов премина в „Манчестър юнайтед“ през лятото на 2008 г. срещу 30.75 млн. паунда и през миналия сезон стана голмайстор на Висшата лига. През този обаче почти не получава шанс за изява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !