Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Емануела празнува рожден ден с 101 бели рози

отпечатай новината

07.11.2011 17:30 | Видян 4756 пъти

Емануела празнува рожден ден с 101 бели рози

Една от най-актуалните фолкпевици в България Емануела вдига огромен купон по повод рожденият си ден. Партито ще се вихри в клубът на елита Sin City по време на станалия традиция Есенен концерт, в който гласове ще извият Галена, Константин и Малина.

Еми е резервила цялата VIP-зона на нощното бижу и отделно е запазила още 200 места в заведението. Тя е поканила на купона всички свои дуетни половинки, както и колеги от конкурентни музикални компании. Емануела винаги е била над нещата и по този начин успява да обедини всички свои колеги, независимо за кой продуцент записват.

Това пък означава, че родните фолк звезди вече надмогнали предръсъдъците си.  Присъствие са потвърдили Тони Стораро, Пресрава, Алисия, Джордан, Софи Маринова и Джена. Някои от колегите й ще пристигнат по-късно на събитието, тъй като вечерта са ангажирани с участия. Специално за SLAVA.BG от управата на клуба издадоха, че тайнствен бизнесмен е поръчал 101 бели рози за ВИП-рожденничката.

Столичните клюкари вече коментират дали това е новият любим на изпълнителката на Ара мюзик, или става дума за нов ухажор. Цялото заведение ще бъде аранжирано в бели цветя по молба на певицата. Въпреки студеното време, тя е решила да стопили сърцето и душата на своите приятели с пролетни цветя.

Най-голямата изненада на вечерта обаче ще бъде звездния екип на холивудската продукция Неподемите 2, които също са поканени на рождения ден. Актьорите отдавна са фенове на Sin City и почти не пропускат големите и запомнящи се партита в дискотеката. Жан Клод Ван Дам пък е голям фен на певицата с изумрудените очи и купонясва с нея до ранни зори във ВИП-зоната на клуба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !