Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кобрата: Почти съм милионер

отпечатай новината

14.11.2011 12:30 | Видян 2929 пъти

Кобрата: Почти съм милионер

„Още не съм милионер, но съм на път да стана“, разкри първият български боксьор с титла като професионалист Кубрат Пулев. 30-годишният танк от София, който взе Интерконтиненталната титла на Международната боксова федерация (IBF), след като смля от бой американеца Травис Уокър, бе гост в тв предаването Карбовски: Директно.
„Всеки си има съдба. Аз съм си намерил мястото. Най-важното е всеки човек да си знае пътя“, отговори Кобрата на въпроса защо се занимава с бокс.

"Благодарен съм на баща ми не само за бокса, но и затова, че ми помогна да се изградя като характер, като мъж, а в днешно време мъжете са все по-малко. Цената, която плащам, за да стигна до тук е дългогодишен труд, здравословни травми, които може би няма да се оправят никога“, допълни той.

Европейският шампион от Ливърпул 2008 заяви, че за него бракът е една фиктивност, която донякъде сплотява семейството, но от друга страна, може и да го развали. Засега не смята да се жени за фолкдивата Андреа, а ако трябва да избира между кариерата и това да бъде щастлив с едно момиче, ще избере второто, ако наистина се чувства щастлив с него. Въпреки това, Кубрат е на мнение, че успешно може да съчетава и двете неща.

„Много пъти групировки са ме канили и са ми предлагали работа, но винаги съм гледал да се съхраня, да си остана в спорта и да бъда това, което съм“, допълни още Кобрата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !