Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Христо Сираков спира нощния живот

отпечатай новината

12.12.2011 11:15 | Видян 2763 пъти

Христо Сираков спира нощния живот

Никъде не излизам, носят ми храна вкъщи – това призна нашумелият столичен бизнесмен Христо Сираков, главен герой в романтичното риалити „Милионер търси съпруга” по TV7. Стриктен договор с продуцентите на шоуто – Вили Сечкова и Емил Кошлуков, слага ръка на бохемския начин на живот и партитата до зори, сподели самият Сираков в първото коментарно студио на предаването тази събота по TV7.

Въпреки строгите лишения, на които е подложен, милионерът е твърдо решен да направи всичко по силите си да докара предаването до край. „Никога не се отказвам от нещо, което съм започнал”, категоричен е Сираков, който до скоро избягваше медийните изяви и предпочиташе да не излага личния си живот на показ.

Пред водещата Диана Любенова Христо сподели, че е имал сериозни колебания относно участието си в шоуто. Както добре знаем обаче, важните решения се взимат на маса – именно така Вили и Кошлуков успели да го убедят, че трябва да си потърси жена извън обичайните места – оборотните клубове и заведения в столицата. Според продуцентите в това се крие и главната формула за успех на риалитито – да представят на вниманието на милионера жени, които в нормалния живот няма как да срещне.

Вили Сечкова смята, че „Милионер търси съпруга” ще бъде успешно и по още една причина – за първи път зрителите ще могат да видят искрения, емоционален и романтичен Христо Сираков. Колкото до жената, която би грабнала сърцето му, коментаторите изведоха формулата умна, енергична и, естествено, много красива. Тя обаче трябва да притежава и множество добродетели, които съвременните златотърсачки със сигурност не познават.

Следващата седмица Христо Сираков ще селектира най-атрактивните писма на участничките в шоуто и зрителите ще се запознаят с техните романтични изповеди. Всичко това всеки понеделник, сряда и събота от 19:45 само в ефира на националната TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !